Gerealiseerde projecten

Wij bouwen uw unit of zeecontainer op maat!

Bruins Laren Units & Containers beschikt over een goed uitgeruste werkplaats met kundige vakmensen van waaruit wij ook maatwerk en modificaties aan units en zeecontainers uitvoeren. Hierbij gaan wij uitdagingen niet uit de weg en denken wij graag met u mee. Neem gerust contact met ons op of kom langs op afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

 

Onderstaand vindt u enkele projecten die wij hebben gerealiseerd.

Kantoorunit / woonunit met houten gevelbekleding

Zeecontainer met glas en badkamer

Voor een sportschool in Doetinchem mochten wij twee zwarte 20ft (6m) zeecontainers ontwerpen, bouwen en leveren. Deze zijn bij ons in de werkplaats geheel aangepast om aan de wensen van de klant te voldoen. Zo is één zeecontainer omgebouwd tot kantoor met veel glas. De andere zeecontainer is omgebouwd tot kleedruimte met een douche en toilet. De plaatsing in de hal was binnen twee uur gedaan en na het aansluiten waren de containers klaar voor gebruik.

zorgunit met logeerfunctie

Deze vier accommodatie units hebben wij geplaatst bij een zorginstelling in de achterhoek. De kleine huisjes met slaapkamers bieden onderdak aan hun cliënten. Deze zorgunits zijn opgebouwd uit twee units van 3×6 meter en maken samen een geheel van 6×6 meter. De units zijn in onze werkplaats bekleed met zwart zweeds rabat om ze te laten passen in de landelijke omgeving. Binnen één week waren alle units geplaatst en klaar voor gebruik.

Kantoorunit als operator room

Deze operator room hebben wij geplaatst op een stellage bovenin een fabriekshal. Rondom is de unit voorzien van glas en afgewerkt met trespa. Vanuit hier wordt de gehele productielijn bediend. Het glas is ter plaatste gezet en afgewerkt om breuk te voorkomen. De unit is opgebouwd uit twee elementen van 3×6 meter en binnenin voorzien van kabelgoten, verwarming en verlichting.

Kantoorunit als PostNL punt

Voor Mailstreet in Deventer hebben wij deze mooie units mogen leveren die gebruikt worden als PostNL punt. De kantoorunit van 6×6 meter, bestaat uit twee elementen van 3×6. Binnenin is een tussenwand met schuifloket gemaakt om zo de scheiding te vormen tussen de circa 300 postbussen en het verkooppunt. Ook is de unit uitgerust met een airco om zo een aangenaam binnenklimaat te verzorgen. De units zijn een stukje ingegraven en vormen zo een mooi geheel met het bestaande pand.

Tuinkantoor 3x6 meter

Voor een particulier hebben wij dit mooie tuinkantoor mogen bouwen. Op basis van een 3×6 unit die geheel bekleed is met staande Douglas planken. Dit tuinkantoor is voorzien van een kleine keuken, douche, toilet en badkamer. Ook is er een luchtwarmtepomp geplaatst waarmee kan worden verwarmd en gekoeld. Binnen enkele uren was de unit klaar voor gebruik. Tijdens de bouw is er een tijdelijke unit geplaatst die zo lang gebruikt werd als tuinkantoor.

    Neem contact met ons op