Volledig naar eigen wens

Wij beschikken over een zeer goed uitgeruste werkplaats met kundige vakmensen van waaruit wij maatwerk en aanpassingen aan units en zeecontainers uitvoeren. Hierbij gaan wij uitdagingen nooit uit de weg en denken wij graag met je mee. Neem gerust contact met ons op of kom langs op afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Zeecontainer met glas en badkamer

Voor een sportschool in Doetinchem mochten wij twee zwarte 20ft (6m) zeecontainers ontwerpen, bouwen en leveren. Deze zijn bij ons in de werkplaats geheel aangepast om aan de wensen van de klant te voldoen. Zo is één zeecontainer omgebouwd tot kantoor met veel glas. De andere zeecontainer is omgebouwd tot kleedruimte met een douche en toilet. De plaatsing in de hal was binnen twee uur afgerond en na het aansluiten waren de containers klaar voor gebruik.

Tuinkantoor met glas

Voor een particulier hebben wij dit mooie tuinkantoor mogen bouwen. Op basis van een 3×6 unit die geheel bekleed is met staande Douglas planken. Dit tuinkantoor is voorzien van een kleine keuken, douche, toilet en badkamer. Ook is er een luchtwarmtepomp geplaatst waarmee kan worden verwarmd en gekoeld. Binnen enkele uren was de unit klaar voor gebruik. Tijdens de bouw is er een tijdelijke unit geplaatst die zo lang gebruikt werd als tuinkantoor.

Kantoorunit als PostNL punt

Voor Mailstreet in Deventer hebben wij deze mooie units mogen leveren die gebruikt worden als PostNL punt. De kantoorunit van 6×6 meter, bestaat uit twee elementen van 3×6. Binnenin is een tussenwand met schuifloket gemaakt om zo de scheiding te vormen tussen de circa 300 postbussen en het verkooppunt. Ook is de unit uitgerust met een airco om zo een aangenaam binnenklimaat te verzorgen. De units zijn deels ingegraven en vormen zo een mooi geheel met het bestaande pand.

Zorgunit met logeerfunctie

Deze vier accommodatie units hebben wij geplaatst bij een zorginstelling in de Achterhoek. De kleine huisjes met slaapkamers bieden onderdak aan hun cliënten. Deze zorgunits zijn opgebouwd uit twee units van 3×6 meter en vormen samen een geheel van 6×6 meter. De units zijn in onze werkplaats bekleed met zwart zweeds rabat om ze te laten passen in de landelijke omgeving. Binnen één week waren alle units geplaatst en klaar voor gebruik.

Kantoorunit als operator room

Deze operator room hebben wij geplaatst op een stellage bovenin een fabriekshal. Rondom is de unit voorzien van glas en afgewerkt met trespa. Vanuit hier wordt de gehele productielijn bediend. Het glas is ter plaatste gezet en afgewerkt om breuk te voorkomen. De unit is opgebouwd uit twee elementen van 3×6 meter en binnenin voorzien van kabelgoten, verwarming en verlichting.

Waar kunnen we je mee helpen?

Vanuit je luie stoel

Vanuit je luie stoel tot aan je voordeur. Hoe werkt het kopen van een unit bij Bruins Laren?

Nieuwe unit kopen

Nieuwe units kopen

Toch op zoek naar een nieuwe unit? Check dan ons volledige aanbod units. Wil je liever zelf iets samenstellen? Dat kan natuurlijk ook!

Veelgestelde vragen

Wij snappen dat de wereld van units soms ingewikkeld kan zijn. Check daarom onze veelgestelde vragen of vul het contactformulier in.

Vraag hier een adviesgesprek aan voor jouw unit

Precies zoals jij het wil. Beschikbaar in verschillende maten, kleuren & volledig stapelbaar en zelf samen te stellen. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Adviesgesprek
Een vrijblijvend adviesgesprek over je volgende unit?

Op zoek naar extra advies voor jouw volgende unit? Plan direct vrijblijvend een half uur in met één van onze experts om jouw wensen te bespreken.

Ja, ik wil graag teruggebeld worden door Bruins Laren.